Deel uw herinneringen

In de huidige tijd en met de devices en applicaties die wij op dit moment tot onze beschikking hebben, kunnen we op vele manieren belangrijke informatie en waardevolle momenten met elkaar delen. Zo ook uw dierbare herinneringen met familie, vrienden en/of kennissen.

Bijvoorbeeld uw gedigitaliseerde dia´s, foto´s of negatieven via een digitale fotolijst, mail of social media als Facebook. En uw gedigitaliseerde video en film herinneringen via DVD of Blu-ray op TV. Zodra uw foto's gedigitaliseerd zijn kunt u ook overgaan tot de creatie van een nieuw fotoboek waarin al deze prachtige herinneringen verzameld zijn.

Erg leuk om tijdens een familie avond die herinneringen via nieuwe technieken te bekijken en her te beleven.

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om dierbaren beelden uit hun jeugd als kado te overhandigen.

Al met al voldoende redenen om uw dierbare herinneringen te digitaliseren!

Bewaar uw herinneringen

Uw collectie van dierbare herinneringen groeit elk jaar. Na iedere bijzondere gebeurtenis wordt deze collectie steeds waardevoller. En hoe nu verder?!?

Lees hier verder...

Herbeleef uw herinneringen

Het vastleggen van deze mooie momenten was niet al te moeilijk, maar wanneer heeft u voor het laatst bijvoorbeeld uw trouwdag herbeleefd? Of die van uw ouders?

Lees hier verder...

Organiseer uw herinneringen

Vindt u het vervelend nu nooit een leuk moment uit vervlogen tijden terug te kunnen vinden omdat er nog geen enkele structuur is aangebracht in uw dierbare herinneringen?

Lees hier verder...