IS HET VOOR U EEN OPLOSSING DAT WIJ UW MATERIALEN OPHALEN EN NA DIGITALISERING WEER BIJ U TERUGBRENGEN? (KLIK DAN HIER ZELF OPSTUREN KAN UITERAARD OOK, DAN GRAAG NAAR NIEUWEGEIN WAAR OOK DE PRODUCTIE PLAATSVINDT.             

  • Filmscanning Nieuwegein  Ravenswade 54a  3439 LD Nieuwegein     tel:030 - 2679720

  • Filmscanning Amsterdam  Poortland 128       1046 BD Amsterdam     tel:088 - 2010300

UW OPDRACHT AANLEVEREN, DOWNLOAD HIER HET FORMULIER.

Herinneringen vervagen, maar laat ze niet verloren gaan!

Wij zorgen ervoor dat u nog tot in de lengte van dagen kunt blijven genieten van deze dierbare en waardevolle herinneringen.

Fotoscanning.nl is namelijk dé specialist voor wat betreft het digitaliseren van foto's. Zowel voor reeds afgedrukte foto´s als (ansicht)kaarten met een afmeting van 5 x 6,5cm t/m 20 x 30cm.

Heeft u ook nog zoveel foto´s, kaarten en dergelijke op zolder, in de kelder, in de schuur of in de garage opgeslagen staan? Wilt u deze dierbare herinneringen graag weer eens herbeleven, organiseren, delen en bewaren voor toekomstige generaties?

Aarzel dan niet en maak gebruik van onze services! Wij digitaliseren uw foto´s en (ansicht)kaarten standaard als JPG naar CD, DVD, HDD of USB.

Gecompliceerde software of dure apparatuur hoeft u dus niet aan te schaffen! U hoeft alleen maar uw materiaal in te leveren bij één van onze vestigingen (Amsterdam of Nieuwegein) of bij één van onze partners en wij doen de rest.

Binnen 2 tot 3 weken (spoed in overleg vaak ook mogelijk) kunt u weer genieten van uw dierbare herinneringen en ze delen met vrienden, familie en/of kennissen.

Bewaar uw herinneringen

Uw collectie van dierbare herinneringen groeit elk jaar. Na iedere bijzondere gebeurtenis wordt deze collectie steeds waardevoller. Maar is ze ook bestand tegen de tand des tijds?

Lees hier verder...

Herbeleef uw herinneringen

Het vastleggen van deze mooie momenten was niet al te moeilijk, maar wanneer heeft u voor het laatst bijvoorbeeld uw trouwdag herbeleefd? Of die van uw ouders?

Lees hier verder...

Organiseer uw herinneringen

Vindt u het vervelend nu nooit een leuk moment uit vervlogen tijden terug te kunnen vinden omdat er nog geen enkele structuur is aangebracht in uw dierbare herinneringen?

Lees hier verder...

Deel uw herinneringen

Nadat uw foto´s en/of (ansicht)kaarten door ons zijn gedigitaliseerd bent u instaat om ze, keer op keer, eenvoudig te delen met vrienden, familie & kennissen. 

Lees hier verder...